Factoring

Wilt u gebruik maken van factoring, of bent u benieuwd hoe deze vorm van debiteurenbeheer zowel financieel als administratief de ondersteuning en stabiliteit biedt waar u naar zoekt? We zetten graag voor u uiteen hoe Factoring werkt en welke kosten we u in rekening brengen. Wilt u direct meer informatie aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Hoe werkt Factoring?

Benieuwd hoe Factoring werkt, wat u van ons kunt verwachten? We zetten de procedure voor u uiteen, aan de hand van 4 heldere stappen.

Voordelen factoring

Factoren biedt diverse voordelen, zoals een vlotte betaling van facturen en maximaal gemak voor de ondernemer. Bij Factoring is het ook mogelijk om slechts een deel van de facturen te factoren.

Kosten factoring

Wilt u meer weten over de kosten die we u daarvoor in rekening brengen, het factorloon dat we berekenen bij Factoring? U betaalt factorloon afhankelijk van het aantal dagen dat u gebruik maakt van factoring.

Klanten van Factoring

Benieuwd naar de klanten van Factoring? We werken voor tal van verschillende bedrijven binnen het midden- en kleinbedrijf, zoals startende ondernemingen die lastig een krediet kunnen krijgen, uitzendbureaus die wekelijks salarissen uitbetalen en makelaars die lang op hun courtage moeten wachten.

Geschiedenis van Factoring

Dirk Scheringa Factoring, het bedrijf dat hij startte om een nieuwe vorm van liquiditeit mogelijk te maken. Benieuwd naar de geschiedenis van Factoring, de ontwikkeling en de visie op de toekomst?

* Verplicht veld