Kosten DS Factoring

Heeft u interesse in DS factoring en bent u benieuwd naar de kosten? Wilt u meer weten over het factorloon of hoe specifieke factoren van invloed zijn op de hoogte van het tarief? Factoring kost u slechts enkele procenten van het factuurbedrag, terwijl u kunt rekenen op professioneel debiteurenbeheer waar u zelf geen omkijken naar heeft. U kunt rustig doorgaan met ondernemen, we zorgen bij DS factoring voor uw factuur en brengen u daar lage kosten voor in rekening.

Eenduidige kosten voor factoring

We houden de kosten voor factoring graag zo overzichtelijk mogelijk, we berekenen daarom een factorloon voor onze dienstverlening. Er is sprake van administratiekosten en opstartkosten, maar geen andere bijkomende kosten. U betaalt het factorloon van slechts enkele procenten van het factuurbedrag.

In ruil voor het factorloon over uw factuur zorgen we voor de onmiddellijke uitbetaling van het openstaande bedrag, zodat u bijvoorbeeld de salarissen aan uw werknemers kunt uitbetalen of een nieuwe investering kunt doen. Bovendien voeren we het debiteurenbeheer, zodat u daar geen omkijken naar heeft. We noemen dit ontzorgen: we helpen u met ondernemen door u zowel financieel als administratief de ruimte te bieden.

Risico en factortijd

De hoogte van het factorloon verschilt per factuur. De kosten voor factoring zijn afhankelijk van de factortijd en het ingeschatte risico. Des te korter de factortijd en des te kleiner het risico op het uitblijven van een betaling, des te lager ook het factorloon dat we u berekenen. Op die manier betaalt u eerlijke kosten voor factoring. We streven ernaar u zo voordelig mogelijk van dienst te zijn, zodat DS Factoring u helpt uw onderneming te laten groeien.

Geen opstartkosten

Wilt u gebruik maken van factoring bij DS Factoring? We berekenen 275 euro opstartkosten; we nemen u op in ons systeem en nemen direct uw factuur in behandeling. Zoekt u naar maximaal gemak in combinatie met een goede financiële ondersteuning en stabiliteit? DS Factoring vormt de oplossing, uiteraard tegen scherpe tarieven.

Wilt u een offerte aanvragen zodat u de kosten voor factoring goed kunt inschatten, of wilt u een persoonlijk gesprek met Dirk Scheringa? Wij horen graag van u, neem direct contact op.


Wilt u dat wij contact met u opnemen?