100% Retro – een wereldwijd Radio & Retro-platform

maandag 24 april 2023 in Investeringen, Nieuws

Luister vooral eens naar deze leuke online radiozender die zijn oorsprong vindt in België, maar wereldwijd te beluisteren is via https://100percentretro.com/

Het verhaal
Voel je weer jong en beleef de RETRO lifestyle!
Welkom bij 100% RETRO…een wereldwijd Radio & Retro-platform waar muziekliefhebbers samenkomen om de meest memorabele momenten van hun leven opnieuw te beleven.

Het serveren van de muziek van je jeugd en herinneringen aan het verleden. VOEL JE WEER JONG met de grootste hits uit de jaren 60, 70, 80, 90 en een beetje meer.

Ervaar de muziek, herinneringen en momenten die voor altijd bevroren blijven in de tijd. Stem af op historische nieuwsflitsen en wat er op deze dag in de muziekgeschiedenis is gebeurd.

Loop door de herinnering met radio- en tv-persoonlijkheden van over de hele wereld… 24 uur per dag en over de hele wereld! Doe mee met retro-verzoekprogramma’s, shows die gespecialiseerd zijn in elk decennium van retromuziek, Spaanse en Latijns-Amerikaanse experts, radio-iconen, beroemdheden, songwriters, bekroonde popsterren, een jazzlegende… en nog veel meer! Met een gepassioneerd, ervaren en wereldwijd team van muziekliefhebbers verspreid over elk continent, vormen we The Retro Family.

Ervaar de nostalgie!
Ontdek wat we muzikaal te bieden hebben, ontmoet het On-Air team en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Je hoort als eerste wat er gebeurt in de wereld van retro, vintage, herinneringen… Ontvang nieuwsflitsen, exclusieve updates voor retro-evenementen en -festivals, artiestentours, wedstrijdinfo en details over onze reizende roadshows.

Wat zoeken wij:
Voor deze opdrachtgever zijn wij op zoek naar iemand die een financiering wil verstrekken van € 270.000,- voor het realiseren en vergroten van 100%RETRO. Meer informatie vind u in de bijlage of kunt u telefonisch of per mail bij mij terecht via onderstaand contactformulier;    Vul onderstaand formulier in of mail dirk@dirkscheringa.nl of bel 06 53 44 02 09

    * Verplicht veld