Investeerder(s) gezocht voor bedrijf in commerciele dienstensector

maandag 22 augustus 2022 in Investeringen

INVESTEERDER(S) GEZOCHT voor bedrijf in de commerciële dienstensector

Ben of ken jij iemand die wil investeren om een professioneel bedrijf in de commerciële dienstensector naar het volgende level te brengen? Lees dan verder.

Voor een groeiproject van dit bedrijf in midden-Nederland, ben ik op zoek naar serieuze investeerders. De looptijd van de lening zal maximaal 60 maanden (5 jaar) bedragen. Gezien de vertrouwelijkheid zal nadere informatie, bij serieuze interesse, gedeeld worden in een persoonlijk gesprek.

  • Doel: financiering overname
  • Lening: € 600.000,- of een gedeelte hiervan
  • Looptijd: maximaal 60 maanden
  • Rente: 10%

Toekomstperspectief: De insteek is om, bij een succesvolle samenwerking, een langdurige samenwerking aan te gaan.

Wil jij meer weten over deze investeringsmogelijkheid, neem dan contact op via LinkedIn, mail (dirk@dirkscheringa.nl) of Whatsapp (06 53 44 02 09) of vul het contactformulier in:

Spin4Today, spinnen voor korting op je gadget

vrijdag 13 mei 2022 in investeringen

Wij op zoek naar investeerders die het mogelijk willen maken dit platform verder te ontwikkelen en groot in de markt te zetten.
Spin4Today is een vernieuwd concept waarbij klanten een online kermisgevoel beleven bij hun zoektocht naar populaire gadgets. Een webshop waarbij je heel hoge kortingen kunt winnen op gekozen producten uit je winkelmandje. Net als de bekende korting coupons maar dan net iets anders. Meedoen en zelf een kans wagen is vrij simpel en zonder veel gedoe. Door middel van de aangeboden klassieke fruitmachine kunnen klanten hoge kortingen winnen.

Voor de realisatie van dit vernieuwende platform waar je korting op je gadget kan oplopen tot 90%, zoeken wij één of meerdere investeerders vanaf minimaal € 100.000, –