Investeringspropositie – 30 kamer hotel | Den Oever

maandag 28 augustus 2023 in Investeringen, Nieuws

Bouwkavel ten behoeve van een prachtig 30 kamer hotel met restaurant en ruim parkeerterrein


Koopsom €3.250.000,-
exclusief BTW voor locatie en vergunningen
TURN-KEY oplevering is mogelijk. De koopsom zal dan €5.250.000,- exclusief btw worden

Deze mooie locatie is gelegen in het bekendste dorp van Wieringen namelijk Den Oever. Met een directe ligging naast de A7, aan de start van de Afsluitdijk richting Friesland en de N99 naar Den Helder, passeren hier dagelijks meer dan 21.000 voertuigen. De locatie in combinatie met de aantrekkelijke ligging nabij de Waddenzee is een ideale uitvalsbasis voor toeristen en dagjesmensen. Daarnaast biedt de regionale groensector en de ontwikkeling van diverse datacentra in de omgeving volop kansen.

Het hotel
Het, nog te realiseren, hotel biedt straks ruimte aan totaal 30 kamers waarvan 9 ruime hotelsuites, twee dakterrassen, een restaurant van circa 560m2, zonnige tuinen en een groot parkeerterrein.

Het restaurant
Restaurant ‘de Zingende Wielen’ is een gevestigde naam in de regio en heeft haar naam al jaren waargemaakt. “De Zingende Wielen” is het punt waar vele passanten van- en naar Texel, een tussenstop maken voor ontbijt, lunch of diner.

Ontwerp
Het ontwerp is geïnspireerd op de karakteristieke eigenschappen van het voormalige eiland ‘Wieringen’. Het materiaalgebruik is vooral geïnspireerd op lokaal materiaal, denk aan schanskorven met gebroken basalt, met moderne toevoeging zoals de aluminium kozijnen. De entree, het horeca gedeelte en het hotel, met het profiel van een dijk, versterkt de connectie met het water, de dijken en heeft enige mate van geslotenheid ten opzichte van de buitenwereld.

Tekeningen Akkerweg 39 te Den Oever:

Plattegrond 1
Plattegrond 2
Kadastrale kaart

Indeling
Begane grond: 560m2 restaurant
1e verdieping: 500m2 met 21 hotelkamers en twee dakterrassen
2e verdieping: 500m2 met 9 hotelsuites
Perceelomvang: 12.475 m2

Huurinkomsten
Geschatte huurinkomsten €345.000 per jaar

*Genoemde maten en informatie zijn een indicatie waar in geen elke vorm rechten aan kunnen worden ontleend. Koper heeft onderzoeksplicht naar de mogelijkheden van deze ontwikkeling. 

n.b. De transactie kan op verzoek van koper, maar in overleg met verkoper, gedaan worden met BTW danwel overdrachtsbelasting.