Participatie – RE:BORN

woensdag 30 maart 2022 in Investeringen, Nieuws

De wereld verandert en biedt voortdurend nieuwe kansen. We staan aan de vooravond van spannende en uitdagende ontwikkelingen. Onze inzet: een vastgoedwereld die niet langer de ogen sluit voor afval en uitstoot, woningtekort, leegstand, verpaupering en sociale oneerlijkheid.

Als ontwikkelende belegger herontwikkeld RE:BORN verouderd en leegstaand vastgoed naar functievrije gebouwen en gebieden die zich gemakkelijk kunnen aanpassen aan veranderend gebruik.

Het doel: een gebouwde omgeving creëren met een hoge emotionele, ecologische en economische waarde. Waarden die met elkaar in balans zijn. De visie van RE:BORN, geïnspireerd door LEGO en de evolutie in de natuur, is ontstaan tijdens de vastgoedcrisis van 2008.

Klik hier om de volledige brochure te lezen  

Bekijk hieronder de video met het verhaal van de oprichters van RE:BORN over hun missie en visie:

Spin4Today, spinnen voor korting op je gadget

vrijdag 13 mei 2022 in investeringen

Wij op zoek naar investeerders die het mogelijk willen maken dit platform verder te ontwikkelen en groot in de markt te zetten.
Spin4Today is een vernieuwd concept waarbij klanten een online kermisgevoel beleven bij hun zoektocht naar populaire gadgets. Een webshop waarbij je heel hoge kortingen kunt winnen op gekozen producten uit je winkelmandje. Net als de bekende korting coupons maar dan net iets anders. Meedoen en zelf een kans wagen is vrij simpel en zonder veel gedoe. Door middel van de aangeboden klassieke fruitmachine kunnen klanten hoge kortingen winnen.

Voor de realisatie van dit vernieuwende platform waar je korting op je gadget kan oplopen tot 90%, zoeken wij één of meerdere investeerders vanaf minimaal € 100.000, –