Lezingen door Dirk Scheringa

Dirk Scheringa zijn verhaal is er één uit duizenden. Hij begon op de zolderkamer en boekte grote successen. Maar, ook kreeg Dirk Scheringa te maken met grote tegenslagen. Om zijn ervaringen op persoonlijke en unieke wijze met iedereen te delen, houdt Dirk lezingen voor ondernemers, verenigingen en studenten. Wenst u hem het hemd van het lijf te vragen, of zoekt u naar een inspirerend verhaal over leiderschap, vallen en opstaan? Dirk direct als spreker boeken? Neem gewoon eens vrijblijvend contact op.

Dirk Scheringa als spreker

Dirk Scheringa houdt lezingen over ondernemerschap, zijn persoonlijke levenservaring en hoe hij weer opstond na de tegenslagen waar hij mee te maken kreeg. Daarnaast is Dirk beschikbaar voor een College Tour met vragen door studenten. Hij kan spreken over de motivatie om door te blijven zetten. Daarnaast vertelt hij over de passie voor zijn onderneming en zorgt hij er tijdens lezingen voor dat zijn levenservaring geldt als uitgangspunt voor een inspirerend verhaal.

Lezing voor ondernemers

Dirk Scheringa is uitermate geschikt om lezingen voor ondernemers te houden, waarin hij onder meer vertelt over zijn meer dan 50 bedrijven en het imperium dat hij opbouwde. Er werkten meer dan 2.000 werknemers. DSB BANK had een uitstaand saldo aan hypotheken en kredieten van 8,6 miljard euro. Dirk Scheringa motiveert en is ervaringsdeskundige op het gebied van leiderschap. Hij vertelt over de bedrijven die hij opbouwde en over hoe hij zijn grootste successen wist te behalen, om daarmee ondernemers te inspireren of om hen de positie aan de top te helpen verwerven.

Lezing voor verenigingen

Dirk Scheringa houdt lezingen voor verenigingen en kan daarbij onder meer ingaan op zijn leiderschapsrol ten opzichte van de coach en de wijze waarop hij een kweekvijver voor wereldkampioenen creëerde. Bovendien kan Dirk Scheringa een lezing voor verenigingen houden over het succesvol aantrekken van sponsorgelden. Dirk coachte onder andere Gerrit Zalm bij DSB Groep en Louis van Gaal bij voetbalclub AZ. Anekdotes genoeg over deze bijzondere periode in zijn leven.

Lezing voor studenten

Dirk Scheringa houdt lezingen voor studenten en zorgt daarmee voor een inspirerende en motiverende College Tour, of kan pitches door studenten beoordelen. Daarnaast is Dirk Scheringa beschikbaar voor lezingen over bijvoorbeeld de zakelijke wereld die studenten na hun afstuderen kunnen verwachten.

Lezing Dirk Scheringa







    Vul onderstaand formulier in of mail dirk@dirkscheringa.nl of bel 06 53 44 02 09

    * Verplicht veld