Opening tentoonstelling Birgit Stigter

vrijdag 18 maart 2022 in Nieuws

Beste Kunstvrienden,

Namens de kunstenaresse Birgit Stigter (Gorinchem, 1968) nodig ik jullie uit voor de tentoonstelling Arti|Stig met een spectaculaire VIP-opening in Arti et Amicitiae, Rokin 112, in Amsterdam. Haar grafische kunstwerken, met fijne technieken bewerkte foto’s, zijn stuk voor stuk parels en een lust voor het oog.

Purple face Formaat 19,5 x 18 cm met lijst 40 x 40 cm

Fàbulous Formaat 17 x 23 cm met lijst 40 x 40 cm

Opening en gastlezer

Op vrijdag 8 april 2022, mag ik tussen 17:00 uur en 17.30 uur haar nieuwe tentoonstelling openen in één van de imposantste, culturele gebouwen van Amsterdam. Deze eerste avond zal speciaal voor genodigden zijn en duren van 17.00 uur tot 19:30 uur. Vanaf zaterdag 9 april is iedereen van harte welkom om de tentoonstelling te bezichtigen!

 

 

Verrassing voor de eerste kopers

Speciaal voor deze dagen heeft Birgit een leuke verrassing voor de eerste 25 kopers.

Deze worden verwend met een keuze uit:

  • Een heerlijk diner in restaurant Rijks met entree naar het Rijksmuseum!

Of

  • Een rondvaart door de Amsterdamse grachten met de prachtige salonboot Stern met een High Tea als hoogtepunt!

In de sociëteit van Arti et Amicitiae kunt u terecht om een drankje en een hapje te nuttigen.

U kunt hier als VIP bij aanwezig zijn

Wilt u, als gewaardeerde relatie, als VIP-gast bij deze premiere avond van Birgit aanwezig zijn, stuurt u dan een mail naar secretariaat@dirkscheringa.nl. Ik zal u dan een VIP-uitnodiging doen toekomen.

Vip-entreebewijs

Spin4Today, spinnen voor korting op je gadget

vrijdag 13 mei 2022 in investeringen

Wij op zoek naar investeerders die het mogelijk willen maken dit platform verder te ontwikkelen en groot in de markt te zetten.
Spin4Today is een vernieuwd concept waarbij klanten een online kermisgevoel beleven bij hun zoektocht naar populaire gadgets. Een webshop waarbij je heel hoge kortingen kunt winnen op gekozen producten uit je winkelmandje. Net als de bekende korting coupons maar dan net iets anders. Meedoen en zelf een kans wagen is vrij simpel en zonder veel gedoe. Door middel van de aangeboden klassieke fruitmachine kunnen klanten hoge kortingen winnen.

Voor de realisatie van dit vernieuwende platform waar je korting op je gadget kan oplopen tot 90%, zoeken wij één of meerdere investeerders vanaf minimaal € 100.000, –