Opening Birgit Stigter Amsterdam

zaterdag 9 april 2022 in Kunst te koop, Nieuws

Kunstliefhebbers/vrienden.

Gistermiddag heb ik in Arti et Amicitiae aan het Rokin in Amsterdam, de nieuwe solotentoonstelling van Birgit Stigter geopend.

Birgit is een veelzijdig kunstenares, zij heeft een film gemaakt, sculpturen, installaties, schilderijen en grafiek. Nu richt Birgit zich op bewerkte foto’s die ze met een naald bewerkt. Met deze naaldbewerking kan ze elementen toevoegen die ze niet kan fotograferen.

De tentoonstelling is gratis dagelijks tot en met vrijdag 15 april 2022 geopend.
Birgit is iedere dag aanwezig om u persoonlijk te woord te staan indien u vragen heeft.

UPDATE:
Ben u klaar voor de nieuwe NFT kunststap? NFT is een woord wat sommigen al gehoord hebben. NFT staat voor Non Fungible Token. Niet-fungeerbaar betekent dat het volledig uniek is – zoals een eenmalige persing van een vinylplaat, een uniek manuscript of in het geval van Birgit Stigter, 10 unieke, digitale werken. Birgit maakt een nieuwe en spannende stap. Ze stapt, samen met Maarten Stuut en Chester Jansen in de block-chain wereld, in zo verre dat haar NFT-werken met crypto betaald en verhandeld kunnen worden.

Dinsdag 12 april, van 15:00 tot 22:00 uur, kunt u vrijblijvend met dit fenomeen komen kennis maken op de informatieavond in Arti et Amicitiae, Rokin 112 te Amsterdam.

Opening Birgit Stigter door Dirk Scheringa 4

 

 

Spin4Today, spinnen voor korting op je gadget

vrijdag 13 mei 2022 in investeringen

Wij op zoek naar investeerders die het mogelijk willen maken dit platform verder te ontwikkelen en groot in de markt te zetten.
Spin4Today is een vernieuwd concept waarbij klanten een online kermisgevoel beleven bij hun zoektocht naar populaire gadgets. Een webshop waarbij je heel hoge kortingen kunt winnen op gekozen producten uit je winkelmandje. Net als de bekende korting coupons maar dan net iets anders. Meedoen en zelf een kans wagen is vrij simpel en zonder veel gedoe. Door middel van de aangeboden klassieke fruitmachine kunnen klanten hoge kortingen winnen.

Voor de realisatie van dit vernieuwende platform waar je korting op je gadget kan oplopen tot 90%, zoeken wij één of meerdere investeerders vanaf minimaal € 100.000, –