100% Retro – een wereldwijd Radio & Retro-platform

maandag 24 april 2023 in investeringen

Loop met 100%RETRO door de herinnering met radio- en tv-persoonlijkheden van over de hele wereld… 24 uur per dag en over de hele wereld! Doe mee met retro-verzoekprogramma’s, shows die gespecialiseerd zijn in elk decennium van retromuziek, Spaanse en Latijns-Amerikaanse experts, radio-iconen, beroemdheden, songwriters, bekroonde popsterren, een jazzlegende… en nog veel meer!
Voor deze opdrachtgever zijn wij op zoek naar iemand die een financiering wil verstrekken van € 270.000,- voor het realiseren en vergroten van het wereldwijde bereik van 100%RETRO.

Ontwikkelingspropositie – 30 kamer hotel | Den Oever

vrijdag 21 april 2023 in investeringen

Investeerders gezocht voor ontwikkelingspropositie van een prachtig, nieuw te realiseren, hotel met restaurant en ruim parkeerterrein in Den Oever. Het hotel biedt totaal 30 kamers waarvan 9 ruime hotelsuites, twee dakterrassen, een restaurant van circa 560m2, zonnige tuinen en een groot parkeerterrein.

Koopsom €3.200.000,- exclusief btw en exclusief bouwkosten, geschatte huurinkomsten €345.000 per jaar.

Spin4Today, spinnen voor korting op je gadget

donderdag 13 april 2023 in investeringen

Wij op zoek naar investeerders die het mogelijk willen maken dit platform verder te ontwikkelen en groot in de markt te zetten.
Spin4Today is een vernieuwd concept waarbij klanten een online kermisgevoel beleven bij hun zoektocht naar populaire gadgets. Een webshop waarbij je heel hoge kortingen kunt winnen op gekozen producten uit je winkelmandje. Net als de bekende korting coupons maar dan net iets anders. Meedoen en zelf een kans wagen is vrij simpel en zonder veel gedoe. Door middel van de aangeboden klassieke fruitmachine kunnen klanten hoge kortingen winnen.

Voor de realisatie van dit vernieuwende platform waar je korting op je gadget kan oplopen tot 90%, zoeken wij één of meerdere investeerders vanaf minimaal € 100.000, –