Dirk als investeerder

Dirk Scheringa is zeer actief als investeerder: hij participeert op basis van zijn kennis en ervaring. Daarnaast gebruikt hij zijn uitgebreide zakelijke netwerk om ondernemers en investeerders bij elkaar te brengen. Hij creëert als investeerder een winnend team, of organiseert een pitch voor investeerders waar ondernemers de kans krijgen om hun ideeën te presenteren. Het uitgebreide zakelijke netwerk vormt een goede basis voor Dirks activiteiten als investeerder, daarnaast leidde hij eerder 50 bedrijven en weet daardoor kansen in de markt als geen ander vroeg te herkennen.

Creëren van een winnend team

Dirk Scheringa is goed in het creëren van een winnend team, mede dankzij zijn uitgebreide ervaring als coach en leidinggevende. Hij had eerder invloedrijke personen als Gerrit Zalm (bij DSB) en Louis van Gaal (bij AZ) onder zijn hoede. Hij brengt het beste in de verschillende teamleden naar boven en matcht enthousiaste ondernemers met visionaire investeerders. Dirk zoekt de juiste investeerders bij de ondernemingsplannen, voor een ideale match die helpt een goede basis voor de onderneming te leggen en deze verder te laten groeien.

Pitch voor investeerders

Dirk Scheringa investeert zelf uitsluitend door middel van kennis en ervaring; hij brengt ondernemers en investeerders bij elkaar op basis van een wederzijdse behoefte. Hij legt daarmee de basis voor een succesvolle pitch, waar ondernemers de kans krijgen om hun idee voor het voetlicht te brengen. Dirk beschikt over een groot zakelijk netwerk met investeerders en hij herkent in een vroeg stadium mogelijk succesvolle ondernemingsplannen. Deze unieke combinatie van kennis maakt Dirk Scheringa tot een waardevol contact binnen investeringen.

Crowdfunding

Binnen zijn netwerk is Dirk Scheringa altijd op zoek naar innovatieve wijzen van investeren, waar crowdfunding een uitstekend voorbeeld van vormt. Een investering door de massa maakt met een kleine inleg per persoon een groot bedrag beschikbaar voor de ondernemer. Via een online platform hebben ondernemers de kans om hun plannen te presenteren en daarvoor kapitaal op te halen bij een grote groep investeerders.

Direct met Dirk spreken over een mogelijke investering, of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een eventuele samenwerking? Neem gewoon eens vrijblijvend contact!    Vul onderstaand formulier in of mail dirk@dirkscheringa.nl of bel 06 53 44 02 09

    * Verplicht veld