Participaties Dirk

Dirk Scheringa participeert met kennis en ervaring in verschillende ondernemingen. Zijn talent om al vroeg het succes van ondernemingen te herkennen helpt hem hierbij de juiste keuze te maken. Zijn coaching en advies maken hem van grote toegevoegde waarde. Dirk Scheringa gebruikt zijn uitgebreide zakelijke netwerk en ervaring als ondernemer om ondernemingen te helpen onbeperkt te groeien. Daarnaast combineert hij participaties met dienstverlening vanuit DS Factoring, zodat ondernemingen de handvatten ontvangen waar zij naar op zoek zijn.

Participaties en coaching

Dirk Scheringa combineert zijn participaties met zijn werk als coach en investeerder, altijd op basis van zijn kennis, kunde en ervaring. Hij zorgt er met coaching voor dat ondernemingen de juiste richting op bewegen, dat zij overzicht krijgen over de situatie of zich gesterkt kunnen voelen door een ervaren ondernemer die weet van de hoed en de rand. Dankzij coaching en participatie door Dirk Scheringa hebben ondernemingen de mogelijkheid om onbeperkt te groeien en grote stappen te zetten richting de uiteindelijke toegevoegde waarde die zij voor hun doelgroep of de samenleving als geheel kunnen vormen.

Investering van kennis en kunde

Dirk Scheringa participeert op basis van kennis en kunde, hij zet zich in als coach of adviseur en helpt een onderneming op die manier verder uit te groeien. Zijn ervaringen en leiderschapskwaliteiten zijn van grote toegevoegde waarde gebleken, onder andere in de tot nu tot 50 bedrijven waaraan hij leiding heeft gegeven.

Interesse in een participatie door Dirk Scheringa of benieuwd of er een samenwerking mogelijk is? Neem vrijblijvend contact op, we horen graag van u!







    Vul onderstaand formulier in of mail dirk@dirkscheringa.nl of bel 06 53 44 02 09

    * Verplicht veld