Blockchain

Dirk Scheringa richt zich op de liquiditeit van de toekomst. Dirk kreeg via zijn uitgebreide zakelijke netwerk de kans in te stappen in de blockchain technologie, wat een geschikt middel is om innovatieve ondernemingen te helpen om te groeien. Blockchain kan in een economisch lastige tijd zorgen voor de groei van de onderneming.

Dirk Scheringa en blockchain

Dirk Scheringa komt dankzij zijn grote zakelijke netwerk in contact met diverse start-ups, inspirerende ondernemingen en vernieuwende businessmodellen. Blockchain kwam op zijn pad en wekte zijn interesse, hij besloot hier professioneel mee aan de slag te gaan.

Dirk Scheringa is spin in het web wanneer het gaat om het benutten van de kansen die er liggen voor startende ondernemingen. Hij integreert de ondernemingen die hij vanuit zijn zakelijke netwerk leert kennen met idee├źn die hij tegenkomt tijdens lezingen en helpt deze te groeien. Op die manier wordt blockchain een uitstekend middel om tal van bedrijven hun potentieel te laten benutten.

Toekomst blockchain

De toekomst zal vragen om een meer flexibele vorm van ondernemen. Blockchain sluit hier uitstekend bij aan en richt zich vanaf de oprichting op een betrouwbare, transparante en veilige manier van ondernemen.

Benieuwd naar specifieke onderdelen van blockchain? De rol van Dirk Scheringa hierin of wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op, we horen graag van u.

Neem contact op    Vul onderstaand formulier in of mail dirk@dirkscheringa.nl of bel 06 53 44 02 09

    * Verplicht veld