Voordelen Factoring

Factoring biedt een aantal belangrijke voordelen, het vormt de liquiditeit van de toekomst. Dankzij factoring heeft u als ondernemer geen zorgen meer over uw liquiditeit. U kunt desgewenst slechts een deel van uw facturen factoren, bijvoorbeeld om de loonkosten direct te kunnen voldoen of een nieuwe investering mogelijk te maken. Factoren heeft de toekomst, Factoring zorgt er met een online portal en een uitgebreide persoonlijke service voor dat u zich volledig kunt laten ontzorgen.

Geen zorgen over liquiditeit

Kost het debiteurenbeheer u steeds meer tijd en zit u steeds langer te wachten op de betaling van nieuwe facturen? De factoringmaatschappij neemt die graag van u over en betaalt u deze meteen uit. U heeft als ondernemer direct het factuurbedrag in handen, waarmee u uw loonkosten kunt voldoen of waarmee u bijvoorbeeld opnieuw kunt investeren. Uw debiteur betaalt vervolgens aan de factoringmaatschappij. U blijft zelf de specialist die zich bezighoudt met uw onderneming, u kunt uw facturen overhevelen aan de factoringmaatschappij zodat zij zorgen voor het beheer en de inning daarvan.

Gedeeltelijk factoren bij de factoringmaatschappij

Andere factorondernemingen verplichten u uw volledige debiteurenbeheer uit handen te geven, wanneer u gebruik wenst te maken van factoring. Wilt u graag factoren, maar slechts met een deel van de facturen? Geen probleem, u kunt bij onze factoringmaatschappij de facturen factoren die u wenst, we zorgen daarmee graag voor de liquiditeit waar u naar zoekt. We nemen de factuur van u over en zorgen direct voor de uitbetaling. U profiteert van de directe liquiditeit van de facturen die u wilt factoren, u kunt zelf het beheer blijven voeren over de overige facturen.

Voorbeelden factoring

Factoring biedt voordelen in diverse branches en voor tal van ondernemingen, bijvoorbeeld binnen het midden- en kleinbedrijf. Bent u bijvoorbeeld actief als uitzendbureau en dient u wekelijks de salarissen uit te betalen, terwijl uw opdrachtgevers pas na 40 dagen betalen? Dankzij factoring kunt u de facturen direct laten voldoen door Factoring, zodat u de salarissen kunt uitbetalen. Wilt u een nieuwe investering doen in landbouwmachines of een nieuwe technologie, maar wachten opdrachtgevers 1 à 2 maanden met het betalen van uw factuur? Dankzij factoring kunt u de facturen direct laten voldoen en heeft u het werkkapitaal beschikbaar om een investering te doen.

Liquiditeit voor de toekomst

Factoring vormt de liquiditeit voor de toekomst. U kunt rekenen op een vlotte uitbetaling van uw facturen, wij nemen het debiteurenbeheer voor u over en innen de factuur naderhand bij uw debiteur.

Wilt u meer weten over de voordelen van factoring, of er direct gebruik van maken en uw eerste facturen overhandigen? Neem vrijblijvend contact op, we horen graag van u!    Vul onderstaand formulier in of mail dirk@dirkscheringa.nl of bel 06 53 44 02 09

    * Verplicht veld