Adviseur voor ondernemers

Dirk Scheringa is een succesvol adviseur voor ondernemers. Zijn kennis, kunde en ervaring blijkt van grote toegevoegde waarde voor tal van ondernemingen. Hij heeft zijn zakelijk inzicht en waarde van zijn zakelijke netwerk in het verleden meerdere keren bewezen, onder andere door AZ tot landskampioen te maken, wereldkampioenen te kweken in de schaatsploeg en met de DSB Groep een enorme Nederlandse onderneming op te bouwen. Ook is hij erin geslaagd een geliefd museum in Spanbroek neer te zetten. Daarnaast zijn advieswerk voor tal van andere ondernemers die daardoor groter zijn gegroeid of de juiste koers hebben gevonden.

Landskampioen AZ

Dirk Scheringa beschikt over een enorme ervaring als ondernemer, onder andere op het gebied van sport. AZ speelde een bescheiden rol in de Eerste Divisie, tot Dirk het eigendom en roer overnam en zijn zakelijk instinct en netwerk inzette om de club naar de Eredivisie te brengen. Als kroon op het werk behaalde AZ met coach Louis van Gaal de landstitel, waardoor Dirk Scheringa beschikt over de zakelijke ervaring binnen een Betaald Voetbal Organisatie op het hoogste niveau.

Wereldkampioenen in schaatsen

Naast voetbal was Dirk Scheringa actief binnen het schaatsen en wielrennen, waarin hij een kweekvijver voor wereldkampioenen ontwikkelde. Het zijn bijvoorbeeld Marianne Vos en Marianne Timmer die er net als Shani Davis en Mark Tuitert in slaagden om olympische en wereldtitels te behalen, binnen de teams waaraan Dirk Scheringa de leiding gaf. Hij tuigde professionele sportondernemingen op, waarin hij direct coaching gaf aan onder meer Toon Gerbrands.

Succes van de DSB Groep

Het grootste financieel-zakelijke succes boekte Dirk Scheringa met de DSB Groep, waartoe onder andere de Dirk Scheringa Beheer Bank behoorde. Dirk heeft een uitgebreide ervaring met grote ondernemingen en tal van stakeholders en geeft bovendien advies aan het midden- en kleinbedrijf dat hij kent vanuit de relaties binnen DS Factoring. Hierdoor weet Dirk zich binnen tal van speelgebieden goed te bewegen en geldt hij als een belangrijke adviseur voor een groot aantal ondernemingen.

Museum in Spanbroek

Zijn persoonlijke passie heeft Dirk Scheringa in het Scheringa Museum voor Realisme in Spanbroek kunnen leggen, een geliefd museum dat hij zelf opbouwde.

Wilt u samenwerken met Dirk Scheringa als adviseur, of bent u benieuwd naar de mogelijkheden op dit gebied? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie, we horen graag van u.







    Vul onderstaand formulier in of mail dirk@dirkscheringa.nl of bel 06 53 44 02 09

    * Verplicht veld