Lezing voor verenigingen

Tijdens een lezing voor verenigingen vertelt Dirk Scheringa bijvoorbeeld over zijn uitgebreide ervaring binnen AZ dat onder zijn leiding landskampioen werd of over de schaatsploeg en wielerploeg waarbij hij de basis legde voor wereldkampioenen als Marianne Vos en Marianne Timmer, Shani Davis en Chad Hedrick. Hij houdt lezingen over de coaching zoals hij die vormgaf en waar een vereniging direct mee aan de slag kan, of vertelt over hoe hij een organisatie opbouwde zodat deze Europees voetbal kon gaan spelen. Verder kan hij verhalen over het aantrekken van sponsoring, net als over andere onderwerpen specifiek interessant voor (sport)verenigingen of non-profit organisaties.

Coaching binnen verenigingen

Een vereniging kan niet zonder goede coaching, iemand die de lijnen uitzet is van groot belang voor het succes van het geheel. Dirk Scheringa heeft een uitgebreide ervaring met verenigingen groot en klein, waarbij hij een adviserende en coachende rol aannam om de vereniging de volgende stap te laten zetten. Dirk houdt lezingen over coaching binnen een vereniging en gaat in op zowel de valkuilen als de belangrijke elementen voor succes, waar coaches of bestuurders direct mee aan de slag kunnen.

Opbouw van een sportorganisatie

Naast coaching heeft Dirk Scheringa een uitgebreide ervaring met de opbouw van een sportorganisatie op professioneel niveau. Hij hielp AZ uit de Eerste Divisie naar de Eredivisie te promoveren en behaalde plaatsen die recht gaven op Europees voetbal. Hij bouwde een sportorganisatie op die hier op de juiste wijze mee om kon gaan en legde daarmee de basis voor de landstitel die AZ met Louis van Gaal wist te behalen. De kennis en kunde waar Dirk Scheringa tijdens een lezing over verenigingen over verhaalt, zijn zowel inspirerend als motiverend voor het publiek; ze zetten aan tot actie en leveren waardevolle en praktische tips op waar een ieder direct mee aan de slag kan.

Aantrekken van sponsoring

Dirk Scheringa beschikt over een uitgebreid zakelijk netwerk en weet als geen ander hoe dat te onderhouden en verder uit te bouwen. Hij houdt lezingen over het aantrekken van sponsoring en de juiste benadering binnen de zakelijke wereld, waar verenigingen van diverse formaten hun voordeel mee kunnen doen. Er zijn op die manier diverse perspectieven en onderwerpen mogelijk tijdens lezingen die Dirk Scheringa houdt voor verenigingen.

Wilt u als vereniging een lezing door Dirk Scheringa boeken, of bent u benieuwd naar de mogelijkheden op dit gebied? Wij horen graag van u, neem vrijblijvend contact op!    Vul onderstaand formulier in of mail dirk@dirkscheringa.nl of bel 06 53 44 02 09

    * Verplicht veld