Lezing voor studenten

Dirk Scheringa houdt lezingen voor studenten, waarin hij zich opwerpt als vraagbaak of zorgt voor een kritische beoordeling van pitches. Hij is na een lezing standaard nog 1,5 uur beschikbaar voor vragen en persoonlijke initiatieven, zodat een lezing voor studenten door Dirk Scheringa voor het gehele publiek van grote toegevoegde waarde is. Centraal staan de motivatie en inspiratie die studenten halen uit het verhaal van Dirk Scheringa. Hij houdt lezingen over de successen die hij behaalde en de tegenslagen die hij verwerkte, net als over de wijze waarop hij leiding gaf aan tot op heden 50 bedrijven binnen tal van verschillende branches en takken van sport.

College Tour met Dirk Scheringa

Dirk Scheringa is tijdens een lezing voor studenten onder andere beschikbaar voor een College Tour; een setting waarin studenten de mogelijkheid hebben hem vragen te stellen. De vragen kunnen gaan over zijn ondernemerschap en zijn successen binnen de sport, studenten kunnen daarnaast vragen stellen over zowel zijn persoonlijke ervaringen als de wijze waarop hij zijn enorme zakelijke netwerk opbouwde. Dirk Scheringa vertelt tijdens College Tour lezingen openhartig en gebruikt anekdotes van de periodes waarin hij werkte met bijvoorbeeld Louis van Gaal en Gerrit Zalm, waardoor er een luchtige sfeer ontstaat waarin de studenten zich vrij voelen de meest prangende vragen te stellen.

Pitches door studenten

Daarnaast kan Dirk Scheringa tijdens een lezing voor studenten kritisch luisteren naar pitches door studenten, om daar vervolgens op basis van zijn uitgebreide zakelijke ervaring en expertise een oordeel over te vellen. Studenten krijgen de kans om hun ideeën te presenteren en hier kritisch naar te laten kijken, om na te gaan of ze niets over het hoofd zien en of de praktijk inderdaad zo werkt als hoe ze verwachten. Tijdens een lezing voor studenten zorgt Dirk Scheringa voor een unieke inkijk in de zakelijke wereld waar zij na hun afstuderen mee te maken krijgen.

Standaard 1,5 uur beschikbaar na een lezing

Dirk Scheringa is na een lezing voor studenten net als bij andere lezingen standaard nog 1,5 uur beschikbaar voor persoonlijke initiatieven. De studenten kunnen vragen stellen of ideeën pitchen, Dirk neemt uitgebreid de tijd om ieders vraag te beantwoorden. Op die manier is een lezing voor studenten door Dirk Scheringa van grote toegevoegde waarde voor een ieder die zoekt naar inspiratie, motivatie of erkenning.

Wilt u een lezing door Dirk Scheringa voor studenten boeken, of bent u benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven? Neem vrijblijvend contact op, we horen graag van u.    Vul onderstaand formulier in of mail dirk@dirkscheringa.nl of bel 06 53 44 02 09

    * Verplicht veld