Participaties

Dirk Scheringa is tientallen jaren actief als ondernemer en coachte invloedrijke personen als Louis van Gaal, Gerrit Zalm, Toon Gerbrands en Emily Ansenk. Hij brengt door middel van zijn uitgebreide netwerk ondernemers en investeerders bij elkaar en participeert in ondernemingen op basis van zijn eigen kennis en ervaringen. Dirk is beschikbaar als adviseur voor ondernemers en staat open voor nieuwe samenwerkingen. Neem gewoon eens vrijblijvend contact op voor meer informatie!

Dirk als ondernemer

Dirk Scheringa heeft als ondernemer de leiding gehad over meer dan 50 bedrijven, met als hoogtepunten het landskampioenschap van AZ, de opbouw van de DSB Groep, een succesvolle sportploeg die wereldkampioenen voortbracht en een geliefd museum in Spanbroek. Dirk is een ware serial entrepreneur die in 2007 is uitgeroepen tot CEO van het Jaar in de categorieën Allround en Innovatie. Dirk is specialist in verkoop en marketing. Daarnaast is hij ereburger van Alkmaar en erevoorzitter van AZ.

Dirk als coach

Dirk Scheringa heeft een uitgebreide ervaring als coach, hij had bijvoorbeeld de leiding bij AZ dat landskampioen werd en zorgde binnen de wereld van het schaatsen en wielrennen voor kweekvijvers waar wereldkampioenen uit voort zijn gekomen, zoals Shanis Davis en Marianne Vos.

Dirk als investeerder

Dirk Scheringa brengt ondernemers en investeerders bij elkaar, op basis van zijn uitgebreide zakelijke netwerk. Hij creëert een winnend team, of organiseert een pitch waar ondernemers de kans krijgen om hun zakelijke plannen te presenteren. Daarnaast is Dirk actief op het gebied van crowdfunding en participeert hij zelf op basis van zijn kennis en ervaring.

Participaties Dirk

Dirk Scheringa participeert op basis van zijn kennis, kunde en ervaring. Hij participeert onder andere in innovatieve bedrijven en herkent in ondernemingen al in een vroeg stadium de toegevoegde waarde en de potentie die zij hebben.

Adviseur voor ondernemers

Dirk Scheringa is een zeer geschikte adviseur voor ondernemers, dankzij zijn uitgebreide zakelijke ervaring, uitstekende leiderschapsvaardigheden en brede oriëntatie. Dirk helpt een bedrijf de juiste koers te varen of kan de inspiratie en motivatie binnen een onderneming weer op laten leven.    Vul onderstaand formulier in of mail dirk@dirkscheringa.nl of bel 06 53 44 02 09

    * Verplicht veld