Dirk als spreker

Dirk Scheringa houdt ervan om zijn ervaringen te delen en zijn kennis over te dragen. Dit doet hij graag in de vorm van lezingen waarin hij spreekt over uiteenlopende onderwerpen, waaronder ondernemerschap en zijn uitgebreide levenservaring. Dit doet hij op de klassieke manier, waarbij hij spreekt voor een publiek, maar ook bijvoorbeeld in de vorm van een College Tour voor studenten. Hij spreekt over zijn eigen ervaringen als ondernemer, zijn ervaringen als coach van onder andere Gerrit Zalm bij DSB Groep of Louis van Gaal bij AZ en over hoe hij zelf weer opstond na tegenslagen in zijn carrière. Zoekt u een inspirerende spreker met leuke anekdotes vanuit zijn succesvolle ondernemingen, of een ervaren ondernemer die studenten het hemd van het lijf kunnen vragen? Dirk Scheringa is er uitstekend voor geschikt.

Ondernemerschap

Dirk Scheringa houdt onder andere lezingen over ondernemerschap. Hierbij gaat hij in op de meer dan 50 ondernemingen die hij leidde. Dirk is specialist in verkoop en marketing. Hoogtepunten in zijn ondernemerschap waar Dirk over spreekt, zijn de landstitel voor AZ en de sportploeg die wereldkampioenen voortbracht. Daarnaast hebben ook andere ondernemingen hem wijze lessen geleerd die hij tijdens een lezing graag deelt. Dirk staat bekend als een inspirerende ondernemer die het beste in zijn medewerkers naar boven brengt en ondernemingen tot het hoogst haalbare tilt. Bovendien vertelt Dirk over zijn ervaringen binnen zijn huidige onderneming.

Lezing Dirk Scheringa over zijn uitgebreide levenservaring

Een ander onderwerp waar Dirk Scheringa lezingen over houdt is zijn uitgebreide levenservaring, met belangrijke ups en downs. Dirk gaf met succes leiding aan Toon Gerbrandts, Jac Orie en andere kopstukken uit de sport en raakte aan de andere kant alles kwijt wat hij zorgvuldig had opgebouwd. Dirk laat zich niet ontmoedigen door tegenslagen en spreekt hier openhartig over. Hij legt bijvoorbeeld graag uit hoe hij weer opstond na de val van de DSB Bank en hoe hij opnieuw een succesvolle onderneming heeft opgebouwd. Die enorme levenservaring vormt meer dan voldoende basis voor een inspirerende lezing.

College Tour met vragen

Tijdens een College Tour met Dirk Scheringa krijgen studenten of anderen de kans om hem het hemd van het lijf te vragen. Van leuke anekdotes over de samenwerking met invloedrijke personen tot zijn eigen ervaringen aan de top en na tegenslagen in zijn carrière; alles kan tijdens de vragenrondes aan bod komen. Dirk gaat er op een openhartige manier op in en zorgt op die manier voor een inspirerende lezing.

Na iedere lezing en College Tour is Dirk Scheringa nog 1,5 uur beschikbaar voor persoonlijke vragen en adviezen, bijvoorbeeld van studenten die zelf een onderneming op wensen te bouwen of ondernemers die worstelen met het concretiseren van hun plannen. Dirk is als spreker op die manier van grote toegevoegde waarde voor een breed publiek.

Wilt u Dirk als spreker boeken, of meer weten over het type lezing dat hij voor uw organisatie kan verzorgen? U kunt Dirk als spreker boeken, of gewoon vrijblijvend contact opnemen.

     Vul onderstaand formulier in of mail dirk@dirkscheringa.nl of bel 06 53 44 02 09

    * Verplicht veld