Lezing voor ondernemers

Dirk Scheringa houdt lezingen voor ondernemers, waarin hij vertelt over de 50 bedrijven die hij leidde en hoe hij in 2007 de titel CEO van het Jaar heeft verdiend in de categorieën Allround en Innovatie. Hij vertelt op een inspirerende wijze over leiderschap, motivatie en alles wat erbij komt kijken om een succesvolle onderneming op te bouwen. Het is de combinatie van zijn uitgebreide ervaring en zijn enorme drive als ondernemer die de basis vormt voor een inspirerende lezing voor zowel startende als ervaren ondernemers.

Opbouw van 50 bedrijven

Dirk Scheringa bouwde meer dan 50 bedrijven op, waarvan de voetbalclub AZ, de DSB Groep en het Scheringa Museum in Spanbroek bekende voorbeelden zijn. Daarnaast bouwde hij aan een succesvolle sportploeg waarin sporters als Marianne Vos, Marianne Timmer, Shani Davis en Mark Tuitert hun wereldtitels wisten te bemachtigen en gaf Dirk leiding aan kopstukken als Gerrit Zalm en Louis van Gaal. In lezingen vertelt Dirk leuke anekdotes, waarnaast hij spreekt over ontwikkelingen van destijds en over de strategische lijnen en visie die hij voor ogen had.

2.000 medewerkers en 8,6 miljard aan waarde

Dirk Scheringa wist zijn imperium aan bedrijven uit te bouwen tot meer dan 2.000 medewerkers en een uitstaand saldo van hypotheken en kredieten van 8,6 miljard euro; een ongekende omvang voor een Nederlandse ondernemer. Dat maakt Dirk tot één van de meest inspirerende sprekers voor ondernemers. Tijdens zijn lezingen wisselen inhoud, inspiratie en anekdotes elkaar in een prettig tempo af. Dirk Scheringa vertelt over de grote hoogtes die hij wist te bereiken, net als over hoe hij weer opstond na tegenslagen waar hij mee te maken kreeg.

Leiderschap en motivatie

Binnen de lezingen voor ondernemers spelen leiderschap en motivatie een belangrijke rol. Dirk Scheringa gaf leiding aan invloedrijke kopstukken als Gerrit Zalm en Louis van Gaal. Daarnaast wist hij topsporters te motiveren tot het behalen van hun wereldtitel, door het beste uit zichzelf te halen. Deze ervaring maakt hem de ideale spreker voor ondernemers die zoeken naar sturing en inspiratie op het gebied van leiderschap. Dirks zeer uitgebreide ervaring, zijn enorme netwerk en zijn uitstekende retoriek om dit op het publiek over te brengen, zorgen ervoor dat een lezing voor ondernemers door Dirk Scheringa bol staat van inspiratie.

Wilt u Dirk als spreker boeken voor een lezing voor ondernemers, of wilt u meer weten over de onderwerpen waarover hij kan spreken? U kunt Dirk online boeken of gewoon eens vrijblijvend meer informatie aanvragen. We horen graag van u!    Vul onderstaand formulier in of mail dirk@dirkscheringa.nl of bel 06 53 44 02 09

    * Verplicht veld