Geschiedenis van DS Factoring

De geschiedenis van Factoring gaat enige jaren terug, Dirk Scheringa richt zich sinds 2011 als CEO van de onderneming op de liquiditeit van de toekomst. Dirk kreeg via zijn uitgebreide zakelijke netwerk de kans in te stappen in factoring, wat een geschikt middel bleek om startende en frisse ondernemingen te helpen onbeperkt te groeien. Het bedrijf startte in een economisch lastige tijd en groeide in korte tijd uit tot een dienstverlener voor tal van bedrijven in het midden- en kleinbedrijf.

Participatie in factoring

Dirk Scheringa komt dankzij zijn grote zakelijke netwerk in contact met diverse start-ups, inspirerende ondernemingen en vernieuwende businessmodellen. Factoring kwam op zijn pad en wekte zijn interesse, hij besloot hier in de vorm van Factoring professioneel mee aan de slag te gaan.

Dirk Scheringa Factoring

Dirk Scheringa is mede directeur van DS Factoring en bovendien spil in het web wanneer het gaat om het benutten van de kansen die er liggen voor startende en frisse ondernemingen. Hij integreert de ondernemingen die hij vanuit zijn zakelijke netwerk leert kennen met ideeën die hij tegenkomt tijdens lezingen en helpt deze via Factoring te groeien. Op die manier is Factoring in de loop der jaren een uitstekend middel geworden om tal van bedrijven hun potentieel te laten benutten, zonder dat ze daarvoor gebruik hoeven te maken van een financiering.

Factoring in de toekomst

Dirk Scheringa is voornemens DS Factoring uit te bouwen tot de factoradviseur van Nederland, hét adres om als onderneming onbeperkt te groeien. De toekomst zal vragen om een meer flexibele vorm van liquiditeit: werknemers zetten zich flexibel in en vragen om vlotte beloningen, zakenpartners verwachten een vlotte betaling van facturen en nieuwe kansen vragen om een snelle herinvestering. DS Factoring sluit hier uitstekend bij aan en richt zich vanaf de oprichting op de vlotte vergoeding van facturen, om binnen de eigen onderneming bijvoorbeeld kosten te dekken en nieuwe investeringen mogelijk te maken.

Benieuwd naar specifieke onderdelen binnen de geschiedenis van DS Factoring, de rol van Dirk Scheringa of wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op, we horen graag van u.    Vul onderstaand formulier in of mail dirk@dirkscheringa.nl of bel 06 53 44 02 09

    * Verplicht veld