Sprekersbureau Homerus

Sprekersbureau Homerus is het lezingenbedrijf van Willem Scheringa. Het bureau regelt een spreker of dagvoorzitter voor iedere gelegenheid. Er is een ruim aanbod van sprekers op het gebied van verschillende thema’s: ondernemen, sport, (online) marketing, leiding geven en managen. Naast Dirk Scheringa zijn onder andere Louis van Gaal, Co Adriaanse, Erica Terpstra, Marco Kroon, Henny Huisman en Dirk Zeelenberg aan het sprekersbureau verbonden. Sprekersbureau Homerus regelt ook voor ú een lezing op maat!

Bekijk het totale overzicht van sprekers op de website van Sprekersbureau Homerus en vraag daarna direct vrijblijvend een offerte aan voor een lezing van uw favoriete spreker!

marco-kroon-spreker-sprekersbureau-homerus

Boek Dirk Scheringa rechtstreeks

U kunt Dirk Scheringa ook rechtstreeks op deze pagina reserveren voor een lezing. Vul het formulier hieronder in, geef aan over welk thema de lezing moet gaan en naar welke datum en welk tijdstip uw voorkeur voor een lezing uitgaat. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.    Vul onderstaand formulier in of mail dirk@dirkscheringa.nl of bel 06 53 44 02 09

    * Verplicht veld