Klanten DS Factoring

Benieuwd naar de klanten van Factoring? We werken voor het midden- en kleinbedrijf, voor tal van verschillende ondernemingen. Tal van ondernemingen hebben baat bij factoring, we zorgen voor een vlotte betaling van de factuur zodat de onderneming onbeperkt kan groeien. We zetten enkele voorbeelden van klanten van Factoring op een rij, zodat u een indruk krijgt van de toegevoegde waarde die we bieden.

Startende ondernemingen

Factoring werkt onder andere voor startende ondernemingen, die vaak moeite hebben een krediet bij de bank te krijgen. Banken zijn terughoudend vanwege het ervaren risico; Factoring helpt door facturen direct te voldoen en maakt nieuwe investeringen mogelijk.

MKB binnen de uitzendbranche

De factoringmaatschappij is actief voor bedrijven binnen de uitzendbranche, die te maken hebben met de wekelijkse uitbetaling van salarissen. Opdrachtgevers betalen hun facturen binnen deze branche veelal pas na 40 dagen of langer. Uitzendbureaus dienen wekelijks voor de salarissen te zorgen, de vlotte betaling van de facturen door de factoringmaatschappij ontzorgt en helpt de uitzendbureaus de liquiditeit te bezorgen waar zij naar op zoek zijn.

Makelaars en financiële dienstverleners

Daarnaast helpt de factoringmaatschappij makelaars en andere financiële dienstverleners, die lang dienen te wachten op de vergoeding van hun diensten. Een makelaar verdient courtage bij de verkoop van een woning, maar heeft daar doorgaans pas na 120 dagen de beschikking over. Aan de andere kant vragen de operationele kosten om een betaling op een veel kortere termijn. De factoringmaatschappij helpt met de vlotte vergoeding van de nieuwe facturen, zodat makelaars en andere financiële dienstverleners de operationele lasten kunnen voldoen of nieuwe investeringen aan kunnen gaan.

Uiteraard is Factoring bovendien binnen een aantal andere vakgebieden actief, factoring vormt de toekomst van liquiditeit op tal van terreinen. Benieuwd hoe we u van dienst kunnen zijn met factoring van al uw facturen of een deel daarvan? Neem vrijblijvend contact op, we horen graag van u!    Vul onderstaand formulier in of mail dirk@dirkscheringa.nl of bel 06 53 44 02 09

    * Verplicht veld