Dirk als coach

Dirk Scheringa is een succesvol en gevierd coach, onder andere vanwege zijn prestaties bij AZ en de schaatsploeg die wereldkampioenen voortbracht. Bovendien staat hij bekend om zijn coachende rol binnen succesvolle ondernemingen, op basis waarvan hij advies en begeleiding aanbiedt. Dirk is uitstekend geschikt als leermeester binnen een bedrijf en heeft als coach ervaring met het leidinggeven aan invloedrijke bestuurders en specialisten.

Ervaring als coach

Coaching speelt binnen de sportwereld een belangrijke rol, Dirk Scheringa was daarom meer dan eigenaar van bijvoorbeeld AZ en de schaatsploeg. Dirk werkte bij AZ samen met Louis van Gaal, die onder zijn leiding de kroon op het werk zette door de ploeg die afkomstig was vanuit de Eerste Divisie uiteindelijk naar de landstitel en een rol in de Champions League te brengen. Daarnaast was Dirk als coach nauw betrokken bij de wereldkampioenen in de schaatsploeg, en speelde hij een belangrijke rol in de motivatie en inspiratie van het team.

Advies en begeleiding

Dirk Scheringa zet zijn kennis en ervaring als coach in door middel van advies en begeleiding, zowel voor startende ondernemingen als bestaande bedrijven die zoeken naar nieuwe motivatie en inspiratie. Bedrijven die hun stip op de horizon zijn verloren of die zoeken naar houvast in een lastige tijd vormen een aantrekkelijke uitdaging. Dirk helpt de juiste mensen op de juiste plaats te zetten en zorgt er vanuit zijn advies en begeleiding voor dat bestuurders en specialisten de juiste keuzes kunnen maken.

Dirk als coach binnen het bedrijf

Heeft u interesse in Dirk Scheringa als coach binnen uw bedrijf, of zoekt u naar een ervaren karakter voor de leiding binnen een team van specialisten? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over de mogelijkheden, zijn uitgebreide ervaring en brede netwerk maakt hem inzetbaar binnen tal van branches en vakgebieden. Wij horen graag van u!    Vul onderstaand formulier in of mail dirk@dirkscheringa.nl of bel 06 53 44 02 09

    * Verplicht veld