Lezingen over Blockchain

Dirk Scheringa houdt lezingen over blockchain voor ondernemers, verenigingen en studenten.

Wenst u hem het hemd van het lijf te vragen, of zoekt u naar een inspirerend verhaal over leiderschap, vallen en opstaan? Dirk beschikt over een zeer uitgebreide zakelijke ervaring en coachte onder andere Gerrit Zalm bij DSB Groep en Louis van Gaal bij voetbalclub AZ. Dirk direct als spreker boeken? Neem gewoon eens vrijblijvend contact op.

Neem contact op  Vul onderstaand formulier in of mail dirk@dirkscheringa.nl of bel 06 53 44 02 09

  * Verplicht veld

  Opbouw van 50 bedrijven

  Dirk Scheringa bouwde meer dan 50 bedrijven op, waarvan de voetbalclub AZ, de DSB Groep en het Scheringa Museum in Spanbroek bekende voorbeelden zijn. Daarnaast bouwde hij aan een succesvolle sportploeg waarin sporters als Marianne Vos, Marianne Timmer, Shani Davis en Mark Tuitert hun wereldtitels wisten te bemachtigen en gaf Dirk leiding aan kopstukken als Gerrit Zalm en Louis van Gaal. In lezingen vertelt Dirk leuke anekdotes, waarnaast hij spreekt over ontwikkelingen van destijds en over de strategische lijnen en visie die hij voor ogen had.

  2.000 medewerkers en 8,6 miljard aan waarde

  Dirk Scheringa wist zijn imperium aan bedrijven uit te bouwen tot meer dan 2.000 medewerkers en een uitstaand saldo van hypotheken en kredieten van 8,6 miljard euro; een ongekende omvang voor een Nederlandse ondernemer. Dat maakt Dirk tot één van de meest inspirerende sprekers voor ondernemers. Tijdens zijn lezingen wisselen inhoud, inspiratie en anekdotes elkaar in een prettig tempo af. Dirk Scheringa vertelt over de grote hoogtes die hij wist te bereiken, net als over hoe hij weer opstond na tegenslagen waar hij mee te maken kreeg.