Makelaardij

Een enorm netwerk in West-Friesland en vanaf 1975 ervaring in de makelaardij; Dirk Scheringa Makelaardij is jouw volgende station op weg naar je nieuwe huis. Ons team is gespecialiseerd in de aan- en verkoop van woningen. Wij helpen je in de zoektocht naar een nieuw huis én bij de verkoop van je huidige woning. Wij zetten dat stapje extra om jouw huis snel én goed te verkopen of om je nieuwe huis voor je te bemachtigen. Dirk Scheringa brengt je thuis.

Een woning aankopen

Een huis kopen is geen sinecure. Wij weten als geen ander hoe ingewikkeld het kan zijn; een huis vinden, bieden, taxaties, bouwkundige keuringen, etcetera. In een markt die overspannen is, is alert blijven en snel schakelen van levensbelang. Ons team is voortdurend op de hoogte van nieuwe kansen op de woningmarkt. We gaan met je mee tijdens bezichtigingen en onze bouwkundige kijkt kritisch naar de kansen en risico’s van het pand. Zo weet je meteen waar je aan toe bent. We adviseren en begeleiden je tijdens het bieden en staan je bij in het vervolgtraject, tot en met de sleuteloverdracht. Je bent thuis!

Je woning verkopen

Wanneer je je huis gaat verkopen, wil je eruit halen wat erin zit. Goed verkopen, zodat je een goede start kunt maken in je volgende woning. Daarom denken we mee vanaf dag één. Onze verkoopstylist helpt je je huis verkoop klaar te maken. Perfect voor op de haarscherpe foto’s en meeslepende 360 graden video’s. Wij doen alles om jouw huis er op zijn best uit te laten zien. Om geïnteresseerden te verleiden tot een volgende stap. Wij staan je bij tijdens bezichtigingen, biedingen én het traject tot de sleuteloverdracht. Zo kun je erop vertrouwen dat je altijd de juiste stappen zet richting de definitieve verkoop van je oude thuis.

Dienstverlening op maat

Ieder mens is anders en ook elke woning is anders. Daarom kunnen we jou niet in een hokje plaatsen met je woonwens. Elke samenwerking die we aangaan is maatwerk. Volledig gebaseerd op jouw wensen. Zo bepaal je zelf of, hoe en hoe vaak je ons ziet. Je kunt kiezen voor begeleiding op afstand óf in real life. Overdag, ‘s avonds óf ’in het weekend. En jij bepaalt of je ons alleen laat adviseren of dat wij je volledig begeleiden tot en met de dag dat je naar de notaris gaat. Zo brengen wij je thuis.    Vul onderstaand formulier in of mail dirk@dirkscheringa.nl of bel 06 53 44 02 09

    * Verplicht veld